Vervolg van de homepage

Op deze  site kunt u informatie vinden met betrekking tot achtergronden en activiteiten ons koor.

Daarnaast kan deze pagina dienst doen als informatiebron over klassieke muziek. Onder de hoofdstukken "repertoire" en "agenda" kunt u bij het aan klikken van de naam van de componist achtergrondinformatie omtrent de persoon vinden. Bij het aan klikken van de gele of blauwe, onderstreepte titels vindt u achtergrondinformatie bij het uitgevoerde werk of de componist. Dit alles in zoverre het bijgewerkt is.

Tevens vindt u adressen van andere websites die geraadpleegd zijn. Door een simpele klik gaat u naar deze sites. Uiteraard nemen wij geen verantwoording voor hetgeen op de doorgelinkte sites staat.

Tijdens het Open Podium in het Marianum te Groenlo op 1 april 2017