Als aspirant lid mag je eerst een paar repetities meemaken.

Aan het einde van de eerste oefenmaand, waarover geen contributie verschuldigd is, zal je begeleider een afspraak maken voor een individuele stemtest. Hierbij kun je zelf een persoonlijke muziekkeuze maken, waarvan je vindt dat die goed bij je eigen stemsoort past. Het is prettig als je ook een kopie meeneemt voor de dirigent. Aan de hand van deze uitkomst zal bekeken worden of jouw stem binnen het koor past. Soms krijg je een persoonlijk advies om je zangtechniek te ontwikkelen.

Wanneer de uitslag van de stemtest positief is kun je een inschrijfformulier invullen om je inschrijving af te ronden.

Download hier het inschrijfformulier:

Eventuele kopieer- en/of aanschafkosten van bestelde partituren worden automatisch van je rekening afgeschreven.

Koorleden geven hiervoor een éénmalige machtiging af.

Download hier het machtigingsformulier:

Inschrijving en vervolg

Aanmeldingsformulier.docx Machtigingsformulier 2014.docx